HyttevelgerMeld interesse

sydri kRAGErø

Kun få hytter igjen! 2,5 time fra Oslo kan du også finne hyttedrømmen. På Sydri rett i nærheten av Kragerø Resort med fasiliteter og aktiviteter for alle står 36 kvalitetshytter ferdig til sommeren 2023. Her kan du nyte soloppgang og sene sommerkvelder i bilfri sone og tett kontakt med naturen utenfor.

2,5 t

Kjøretid fra Oslo

Fra 3,5

Millioner kroner

50 - 120

Kvadratmeter

5 stk

Hyttemodeller

Arkitekttegnet SOMMERhytte

På Sydri bygger vi velrennomerte Vy-hytter, utviklet av Einar Jarmund og Leve Hytter - for første gang i sommerdrakt. Fullverdige, arkitekttegnede hytter, som slipper sommeren inn i stuene. Høy kvalitet, utviklet og produsert i Norge, med fokus på miljø og bærekraft.

Sydri vil ha som mål å være et bilfritt område, for trivselens og trygghetens skyld. Hytta skal være et sted for rekreasjon – fritt for stress og med minst mulig støy.  Et sted hvor du bare skal kose deg med solen, sjøen og dine nærmeste. Hytteeierne vil få tilbud om golfbil, for rask, enkel og praktisk tilgang alle opplevelser og attraksjoner området har å tilby.

Sør for hverdagen

En hytte for generasjoner

Meld interesse

På Sydri tilbyr vi arkitekttegnede hytter tilpasset sine omgivelser. Arkitekturen har samspillet mellom inne og ute i fokus, noe som gjør seg gjeldende gjennom store glassflater, vide døråpninger og overbygde terrasser. Dermed vil du kunne nyte soloppgang og sene sommerkvelder i tett kontakt med naturen utenfor.

Hyttemodellene på Sydri gir deg også muligheten for noen tilpasninger. Da kan du være sikker på at minnene og øyeblikkene du skaper, har den rette bakgrunnen.

Filosofien til Leve Hytter er at kvalitet varer lengst og gir størst glede. Rikelig med vinduer fra gulv til tak gir et moderne preg innvendig, som utnytter naturlig lys og gir deg utsikt. Lyset i solrike Kragerø vil gi deg positiv energi som varer hele dagen.

Sommer-Vy 1

Solrik og sjelful, på optimalt utnyttet plass
Se mer

Sommer-Vy 2

Luftig og unik. Den åpne stuen trekker naturen inn fra alle kanter.
Se mer

Sommer-Vy 3

Store vindusflater. Genial planløsning.
Se mer

Sommer-Vy 4

L-formen gjør uteområdet til ditt private tun.
Se mer

Sommer-Vy 5

En majestet i solen. For deg som ønsker mye plass.
Se mer

Et område under stor utvikling

I nær fremtid vil det bli gjort investeringer som vil styrke området rundt Sydri som helårdestinasjonen Stabbestad. Investeringer som vil være med å definere området som en unik boltreplass for alle, uansett alder. Ytterligere utvikling av preparerte sykkelstier, utsiktstier, videreutvikling av tennistilbudet med padel tennis, fullt utstyrt badeland til glede for barna, ballbinge, asfaltert løype for rulleski og klatrevegger er bare noe av det som planlegges bygget. Allerede er den 18-hulls golfbanen, Beach Cluben og spa-anlegget viden kjent.

På Stabbestad ligger det kilometervis med dedikerte golfbilveier, slik at du raskt og enkelt kan farte rundt på fasilitetene, fra hyttedøra bort til golfbanen og videre ned til sjøen. Som hytteeier får du også mulighet til å kjøpe deg båtplass, slik at du kan seile ut på sjøen med vinden i ryggen og solen i fjeset, på en oppdagelsesferd ut til Kragerøs 495 øyer, holmer og skjær.  

Aktiviteter i nærheten av hyttene

Aktiviser barna, spis på nydelige restauranter, gjør unna treningsøkta eller slapp av på KragerøResorts førsteklasses spa-anlegg! Sydri har ambisjoner og vil derfor utvikle aktivitetstilbudetog bli enda bedre fremover.