Veien til hytta di

7 enkle steg til din nye hytte

Vi veileder deg igjennom noen enkle steg, slik at du kan fokusere på minnene du ønsker å skape på hytta di.

Meld interesse

Hyttekjøpet trenger ikke være vanskelig

Et hyttekjøp er ofte tidkrevende og kan også for mange være en stressende prosess. Alt fra finansiering, kontrakter til grunnarbeid og plassering av hyttene kan gjøre at en føler seg overveldet av valg. De fleste av oss kjøper bare hytte 1 gang i livet, naturligvis vil en da ikke være kjent med alle ord, uttrykk og bransjestandarder.

Det trenger ikke være slik. Vi kan ikke love deg en stressfri reise, men det vi kan love deg er at vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å sørge for at du er best rustet til å ta de beste valgene for deg og din familie. Til å starte med har vi etablert en 8 stegs prosess som du kan se under.

1. Valg av tomt / Hyttemodell

Hyttelivet på Sydri starter med å velge den tomten som passer deg best. På de respektivetomtene skal det bygges bestemte hyttemodeller. Vi har allerede tilpasset plassering av hytta for best mulig sol, utsikt, tilkomst og arealutnyttelse. Hyttemodellene som bygges på de respektive tomtene er valgt ut som følge av en helhetsvurdering av hele feltet.

2. Tegning av hytte

Når du har valgt tomt/hyttemodell kan du gjøre justeringer innenfor de arkitektoniske prinsippene til Leve Hytter.

3. Situasjonsplan

På Sydri har vi, sammen med arkitekt, utarbeidet en bebyggelsesplan for området. Dette sikrer at område som helhet er ivaretatt, og at vi sammen slipper et kompliserende ledd i oppføringen av din nye hytte.

4. Detaljplanlegging

Mens vi venter på byggetillatelse, holder vi et forberedelsesmøte der vi bekrefter og eventuelt gjør siste justeringer på detaljer. Dette kan være diverse fargevalg (dører, panel etc.), plassering av stikkontakter, utforming av kjøkken, type kraner og andre tilvalg. 

5. Arbeidstegning

Etter at alle valgene dine er bekreftet, utarbeider vi alt underlag for produksjon av hytta di. Arbeidstegninger og fundamenttegninger forteller oss hva vi skal bygge, og hva vi skal bestille fra våre leverandører.

6.Bygging

På din valgte tomt vil grunnmursentreprenør støpe grunnmuren når igangsettelsestillatelse fra kommunen foreligger. Når grunnmuren er støpt kan byggingen av hytta starte. På Sydri koordinerer vi grunnarbeid for deg.

7. Ferdigattest og overtakelse

Hytta er ferdig bygget, og du tar over som avtalt! Prosessen fra du skriver kontrakt til innflytting inkluderer planlegging, behandling av byggesøknad, prosjektering og bygging. Nå kan du nyte livet som nybakt hytteeier

Anerkjente og trygge aktører

Bak Sydri Kragerø står det 3 anerkjente og trygge aktører.

Fredensborg Fritid eier, utvikler og drifter 4 store destinasjoner. Disse er Kragerø, Geilo, Turufjell og Norefjell. Fredensborg Fritid eier også Kragerø Resort som ligger tett på Sydri Kragerø samt en rekke andre tilbud i nærheten. Fredensborg Fritid leverer tomten inn i samarbeidet i tillegg til aktivitetstilbudet i nærområdet.

Leve Hytter ønsker å fornye norske hyttetradisjoner. Til nå er det oppført i overkant av 1.000 hytter av deres populære hyttemodell Vy. Med den nye sommervarianten av Vy står Leve Hytter nå klar til å levere for kunder som ønsker et fristed om sommeren.

Sist, men ikke minst så samarbeider vi med lokale grunnentreprenører som vil klargjøre tomten og støpe grunnmuren din hytte skal stå på.